Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Accon avm Adviseurs en Accountants

Ruimte voor OndernemenTorenstraat 42
8881BL West-Terschelling

Telefoon:

0562-442328

E-mail:

Website:

http://www.acconavm.nl/terschelling

KvK:

09171813


Specialiteiten:
FinanciŽle administratie, loon- en salarisadministratie, samenstellen jaarrekening, belastingadvies, juridisch advies, personeelsadvies, fiscale en financiŽle planning, accountantscontrole, bedrijfsovername en -opvolging, bedrijfswaardering en overige diensten.

Bedrijfsomschrijving:
Accon avm is dť accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers in het MKB. Door te luisteren, pro-actief te adviseren en gebruik te maken van de enorme hoeveelheid kennis die bij accon avm aanwezig is, zal de klant de meerwaarde van accon avm ervaren.

Accon avm streeft er continu naar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met eersteklas diensten en advies stimuleert accon avm MKB ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Bedrijfsgeschiedenis:
De geschiedenis van accon avm gaat terug tot 1917 toen de moederorganisatie werd opgericht. Van boekhoudkantoor is accon avm door de jaren heen uitgegroeid tot een full-service accountants- en adviesorganisatie met een klantenkring in het MKB, de agrarische sector en de overheid- en non-profit-sector. Dit alles is bereikt door de wil om klein te blijven en dichtbij de klanten te staan.

Foto's


Bedrijfsfoto Accon avm Adviseurs en Accountants

Social Media

Accon avm Adviseurs en Accountants is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!